fredag 2 januari 2015

Livet som nyförlovad

Nyheten om förlovningen kom som en överraskning för allihopa, inte en visste att vi hade tanke på att förlova oss på nyår, och inte minst vi heller. Vi kom på det, eller rättare sagt jag, när vi skulle iväg på nyårsafton för att handla lite smått och då blev det så. In till smyckesaffären, valde ringar på 15 minuter och sen på kvällen förlovade vi oss här hemma i soffan.

Jag har alltid sagt att jag vill ha det som en överraskning och att sambon frågar, men let´s face it. Jag gillar inte överraskningar, däremot gillar jag att överraska andra. Jag är nog en sån person som tycker om att uppmärksamma andra och ha fest för andra, men när det kommer till mig själv vill jag inte vara i centrum, och samma är det nog med sambon också.

Men kalas ska vi väl ha för de närmaste i familjen och åt de närmaste umgåskretsen bland kompisarna. Vi tänkte först bara ha åt släkten, men eftersom flera av kompisarna så gärna vill komma hit och fira med oss så blir det väl att vi har en liten fest tillsammans med dem tror jag. Trots allt förlovar man sig väl inte så många gånger i livet.

 Vi har fått massor med gratulationer och gillningar på FB, så vi tackar så hjärtligt för dem! Lite inside information för de som inte visste så var jag och sambon tillsammans ca. 9 månader på 2004, när jag var 14 och han var 15, och han var verkligen min första stora kärlek. Det tog länge innan jag kom över honom, och det var väldigt jobbigt. Och tänk nu är vi här... förlovade tio år senare. Jag tror vissa saker är menat.


3 kommentarer:

Maria sa...

Wow, grattis!! :) Jag skulle inte heller ha nåt emot att vara förlovad småningom.. Men vi har inte ens varit tillsammans ett år ännu och största delen av den tiden har varit ett distansförhållande.. Så jag borde nog ha lite tålamod och vänta sisådär ett år till innan jag börjar pressa honom... ;)

__Prenses sa...

Ja alla gör ju olika, men jag är riktigt glad över att vi bott såhär länge tillsammans och vet att vardagen funkar och att man trivs att bo tillsammans. :)

Biz sa...

Åå grattis! :D <3

Bloggarkiv