tisdag 1 juli 2014

Resedag 1

Dag 1 fick mestadels åt att resa iväg mot kära Norrbotten, men i Finland hann vi via Kempele gravgård och titta till graven, och via Kärkkäinen för att köpa en inverter till bilen. Mycket praktiskt att använda i bilen och husbilen, om du behöver en kontakt till datorn te.x.


Väl framme vid Camp Frevisören så tog vi fram grillen. Klockan var ganska sent, men grannen hade fullt shå att få sitt barn att gå och lägga sig. Han skrek, sparkade så hela den lilla husvagnen gungade. Barnet hotade att flytta till pappa, hen var kanske runt tre-fyra år, och mamman hotade med att inte ta med hen på semster och att nästa dag låsa in hen någonstans så länge hon gjorde något annat roligt. Sen kom barn nummer två in som hade tappat touch telefonen i marken och grät och skrek om hur dem hen var som hade tappat den. Jag är så JÄVLA DUM I HUVUDET ropade barnet konstant om och om igen. Tyckte riktigt synd om både barn och mamma, inte lätt att vara på semester.

Grillandet tog över två timmar, det tog bara 45 minuter att grilla två biffar. Tekniken var inte precis inne, så vi tog en promenad runt området sen för att röra på oss. Och vackert blev det förståss

Och sambon var minsann söt och ritade så vackert i sanden.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv