måndag 26 maj 2014

Dressvenus.com

Igår var mamma hit och vi satt och tittade massor med klänningar på nätet, vill ha något nytt till bröllopen i sommar, och de två vi beställt senast passade ju inte alls så nu var det dags att söka på något nytt och hittade denna sida av en slump och vi beslöt att pröva beställa en billig klänning därifrån bla och se vad de har för kvalité. De hade en MASSA klänningar för riktigt billigt pris så kika in om ni är intresserade. MEN, vissa är sydda i korea, vilket betyder att storlek S är typ XXXS här i Finland, så kolla på beskrivningen av klänningarna för att veta rätt storlek.
Klänningen jag beställde ser ni på bilden, inget jag ska ha på bröllopen. men maxiklänningar är verkligen namnam! Och denna kommer passa perfekt på vår Greklandsresa.

Vi hittade också tre klänningar från Nelly vi beställde hem, jag hoppas verkligen nån av dem passar. De senaste som kom hem passade inte alls, obekvämt och för korta halternecks os.v. Men vi ska hoppas på bättre tur denna gång. Alla dehär är maxiklänningar också.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv