måndag 4 augusti 2008

4 Augusti 2008




















Hej !
Nu är det dags att berätta om Mantorpresan .
Vi for iväg från J´s vid 2 tiden, D var försenad en timme... Bieln var redan halvfull med mina och ISmons saker. Mest mina då förståss . Man kan aldrig vara för säker . ^^ S körde ner till Åbo och vi steg på båten Viking Line Isabella . Fin båt enligt mig . där checkade vi in och tittade ut på vår fina utsikt. Vi hade to.m ett fönster ^^ LYX! De flesta shoppade snus från båten och sen började vi festa lite i J, J , G och D´s hytt . Det var roligt ^^ Vi for på discoteket so jag och E sökte efter i 15 minuter . Vi gick lite fel ^^ Men besöket blev inte så långvarigt och vi gick och lade oss istället .
Morgonen därpå hade alla köpt massor med öl som de hade i bakluckan vilket den gjorde ännu fullare . J körde iväg från Stockholm mot Linköping, Mantorp . VÄl i Mantorp så fick vi vänta en timme för att slippa in ! Usch vad det var dåligt. D var nervös och hysterisk i baksätet . Vi lade upp tälten och for och handlade . Ett par svenskar hade lagt upp ett tält bredvid oss . Vi kollade lite på tävlingarna och gick sen tillbaka till tältet. Det var jättevarmt. 26 grader ! Höll på att rinna bort .
Våra kära grannar framför hade målat sin husvagn och bil i militärfärger och så hade de militärkläder på sig och stod och ropade i en megafon : Poliskonstapel Karlsson var är du ?
Grannarna kom vi i kontakt med. De ägde en stylingbil. Fin var den och hade så hg bas att vårat tälte vibrarade och fladdrade . Man hörde INTe vad man tänkte . Svenskarna ville lära sig massor med finska svärord och detta var en sak som användes mest : Haluatko nussua ? Posiauito painakaa helvettii ! Ota perseen mun voksi. ( Vi lärde dom inte att uttala det sådär men det blev så bara ... ) Dom var riktit roliga .
Jag , S , D och E sov i samma tält . mysigt ^^ På morgonen vaknade man av att svenskarna lade på bilen med full bas på. Då var det nära att jag skulle ha börjat säga ngt riktit fult ...
Vädret var dåligt så det var att lägga på sig kläder , och efter en timem köpa ett paraply.. det regnade ... Och var kallt .
Klockan 5 så for vi till ett motellrum vi bokat och alla tog en välbehövlig dush. Vi stank svett ! Sen grillade vi lite och så gick vi och sova en stund .J kom och väckte oss och sa vi skulle köra till mjölby . I sömndruckenheten gick vi ut till bilarna och körde till mjölby . Dött var det där . Sen bar det av tillbaka igen .
Klockan halv 9 vaknade jag och E´s hår såg ut som en kaktus . Lite roligt faktiskt ^^ Jag hade sovit i en låda, elelr rättare sagt ett skåp på natten och mått dåligt för jag hade ätit chips som var med dill o gräslöl på . Goda var dom, men tydligen tålde jag inte dom .
Klockan 12 var det dags att lämna motellet och så for vi till ett flyplansmuseum. OTROLIGT intressant ^^ Massor med flyplan ! Värt att se ! Kostade bara 40 kr att komma in och det fanns kanske 100 plan där ? Mindre och större .
På väg mot Sotkcholm såg vi att det rökte lite längre fra på E4:an . En mercu hade kanske fått ngn slags kortslutning eller liknande och stog brinnade på E4:an , men som tur var det ine på vår sida, så vi slapp köbildningen som todnade upp sig på 5 minuter fårn andra hållet . Men så lätt kom man inte undan . När vi började komma in mot Stockholm centrum blev det kö för vår del iallafall och vi satt en timme i kö och slapp i topphastigheten 10 km/h fram kanske 6 km . Jeij ... SOm tur var missade vi inte båten .
På båten åt vi och så for vi och frågade om vi fick kolla i maskinutrymmet . OCh det fick vi ! ^^ Det var jättekul att få se alla motorer och grejjer ! Vi for på disco , och där dansade massor MASSOR med fjortisar . Klockan 1 prick kom vakterna och la lamporna på och sade :alla minderåriga ut. Alla andra måste visa papper ! 99 % for iväg från discot .... ^^ hade ganska så roligt åt det en bra stund ^^
Imorse var vi iland 7.35 och så bar det av mot lilla Forsby . Väl i forsby for jag körandes hem med min älskade bmw . <3

Tyvärr är jag lite ledsen för tillfället . Pappa sa att jag nu måste börja köra med Nissan . Bmwn ska ut på försäljning . Jag är så lessen . Ja vill int köra med nissan . Jag vill bara ha BMw:n .. Men fina fina bmw . Jag tror det finns ingen som har varit så försiktig med den bilen förut . Min ögonsten . .

Här är lite bilder fårn Matorp . Kommer nog mer sen .


Shalom ^^

Inga kommentarer:

Bloggarkiv