söndag 26 oktober 2014

Nu har vi jul här i vårt hus.

Japp, det stämmer. Nu är julgardinerna uppe i vissa fönster, några fönster till bara och sen är det klart inför julen. Jag började nämligen tvätta fönstren inomhus igår eftersom vädret var verkligen äckligt, så varför skulle man inte kunna sätta upp gardinerna färdigt då ? Nu är det ju så att det är inga tomtegardiner som jag har uppe utan röda, och ett par blå med stjärnor på så så juligt blev det inte trots allt.

Igår var vi på kvällen också på Bio tillsammans med svägerskan och respektive, vi såg hallonbåtsflyktingen. En riktigt kul film, svensk/film komedi om en finne som helst av allt skulle vara svensk. Han byter identitet med en svensk man och there it goes. Allt blir ju till slut helt galet, men en riktigt bra film som är värd att se på bio.

Efter bion när vi kom hem igår upptäckte vi att det regnade in i sovrummet så sambon fick krypa iväg upp på taket för att lappa ett hål där det kommit in snö på mellantaket. Nu är han som bäst uppe på taket och spikar och grejjar med det ena och det andra. Som tur är så blev ju inget förstört och det är absolut ingen katastrof situation, tur i oturen kan man säga.

Idag har jag pysslat i hobbyrummet igen, fixat ny kardborreband på ett hästtäcke och gjort ett såndär "skynke" i kontoret som ska dölja sakerna vi har längst inne i kontoret. Det är en massa diverse saker som te.x. täcken os.v. Jag hoppas det inte blev så snett, jag sydde minsann bara på högt!

Ponnyerna har också blivit motionerade av tjejerna idag. Det gick riktigt bra med tanke på att det är över en vecka sen de blivit motionerade pga. väder och jobb. Men det är bra för dem att bara få vara häst någon gång också.


Ha en fortsatt bra söndag!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv