söndag 7 september 2014

Röntgensvar och packning med sambon

Röntgensvaren har kommit, eller egentligen redan på fredag kom de. Jag hade tydligen riktigt bra skelett, och nog syntes det att jag hade början till Hallux Valgus, men inget svar varför min vänster fot är som den är. Så nu har jag bokat in ett besök till en fysioterapeut som ska vara duktig på fötter och han ville jag ska ta med mig de skor som jag använder mest. Tur att jag inte är en skofantast, har väl fyra par som jag använder aktivt i vardagen.

Igår började jag packa med sambon resväskan. Jag har ju tittat igenom mina kläder klart, men han har minsann dragit ut på tiden med det så nu ÄNTLIGEN fick jag honom att börja på med packningen. Och kan bara säga att tur att jag var med, han tog de första t-skjortorna som låg överst, kastade ut dem på sängen, sen 6 par STRUMPOR och satte dem på sängen, och sen underkläderna de som låg överst. KLART ropade han sen, nöjd och belåten att proceduren endast hade tagit tre minuter. Jag kan säga vi fick börja om. JAG sökte efter t-skjortorna, de han hade tagit var endert sönder eller med målfärg på, STRUMPORNA behöver vi ju inte vi åker till södern och inte Lappland. Och underkläderna var helt ok, så där klarade han sig helt ok. Men shortsen sen så fick han gräva efter, de låg i någon slags hop mitt inne i hans klädskåp... typ.

Sen skulle vi börja med toalettsakerna. Jag har oskojjat två stora necessärer med endast hår- och hudprodukter. Säkert 15 olika flaskor, och så kommer han glatt med tre stycken. Snacka om att ha lätt liv, man borde kanske bli flint ?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv