onsdag 23 juli 2014

varför jag inte uppdaterat sen resan

Min blåe smurfkompis. ^^
Jag har inte uppdaterat sen vi var på resa för att jag ville att resedagboken skulle bli till en helhet, och har endert glömt bort det, inte haft lust eller inte orkat helt enkelt.

Jag mår iallafall bra. Jag har hunnit delta i mina allra första möhippor som var riktigt roliga. Den ena klädde vi ut till smurf och den andra fick ha brudtärna på sig med slöja. Båda hipporna var riktigt roliga, med lite liknande tema. Jag tror nog alla möhippo har mer eller mindre samma lekar och så, men sen de olika teman som man kan ha är ju ändlösa.
Nu är det bara bröllopen som återstår, och för vår del blir det ju dubbelbröllop, vilket kommer bli både spännande och hektiskt, men det är vi ju vana med.

Jag har också börjat jobba igen, tredje veckan nu och det känns helt ok. Lite trist är det pg.a det fina vädret men jag hade till viss del tur med det svala vädret då jag hade semester, jag hann ju rida massor. Nu är det begränsat till sena kvällar då flygfän och solen är för varm.

Och på fredag är det sju veckor tills vi skall till Grekland. YEE!! En annan sak att se fram emot, och jag har börjat fantisera om en julresa någonstans långt bort... kanske thailand ? Men det blir nu knappast iår.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv