söndag 21 april 2013

spysjuka, check.

Okej, underbart. Nu var det min tur att få spysjuka, magafare. Jag har ju som sagt väntat på det i två veckor så det var väl dags nu.
Jag började känna mig underlig vid ponnyerna igår och sa åt sambon att jag åker hem för säkerhets skull och kommer tillbaka sen om det ger med sig. Det var iallafall bra att jag tänkte det, för bättre blev det ju inte.

Så gårdagens eftermiddag och kväll blev altså en riktig flopp. Jag hann titta på war horse, vilket är en fantastisk bra film och fem sailor moon avsnitt. Sailor moon var en av mina absoluta favoritserier när jag var liten så det passade bra att ligga och titta på dem igår.

En som inte vek från min sida var min älskade katt Lilli. Hon satt eller låg med mig hela dagen. Det uppskattas minsann.

Och hann ju förståss filosofera lite mellan varven, och konstaterade att anorektiker måste ju vara helt urlakade, man blir ju som en Parkinson´s patient när man inte äter något. man skakar och e allt yr när man e uppe. Hua.

Jag vet absolut inte vad jag ska göra idag,
Jag har varit ute med Lady imorrn nu och intog lite frisk luft, och då fick man ju förståss öronvärk och huvudvärk.


vaknade 6.00 och då hade jag legat i 17 timmar så nu är min rygg riktigt sjuk. Korsryggen är värst, och vet inte hur jag ska kunna bota detta. Bäst skulle det vara att vara igång, men till lika så är jag så slut så vill mest ligga ner.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv