tisdag 30 april 2013

Krogrundan

Den efterlängtade krogrundan blev en riktigt stor succé! Detta ska vi minsann göra om många gånger! Här kommer storyn om kvällen.

Första krogen vi var på var Jessierockers, det var inte en krog utan en rockklubb. Vi bjöds på en drink som var gjorde av teblad och den var verkligen min favorit! Den var super super supergod! Smakade som limsa och ingen bismak av nånting, helt underbar! Och så fick vi nån slags bacardi cocis blandning och en shot. J, klubbens ägare, hade också två tävlingar och båda var jag med i och förlorade i båda. Jag är varken bra på ljus eller att äta sega remmar konstaterade jag. M fick inte vara med i den ena tävlingen för hon dricker tydligen för sakta..? HAHA!

Evil rabbit
Efter det besökte vi min krog, Halay. Med lite turkiskt inslag dansade vi Halay, och det slutade med att J låg på golvet och B nästan kissade ner sig. Men kul det hade vi minsann! Och för att halayen skulle gå bättre hade vi tagit en legendariskt RAKI shot före. Kan säga mungiporna gick inte uppåt när de skulle svälja.. och så spelade M och J tick tac toe. M vann faktiskt i denna omgång! Och jag bjöd då på raki shot, dooleys, mojito, och en liknande sex on the beach drink.

Trejde krogen var B´s, och den hette Evil Rabbit. Evil rabbit var mer en bar med rockinslag den också. Hos B hade vi lite olika drinkval, men bla så fick vi pjasovattni(somersby) och en haratass shot (ässämix). På evil rabbit dansade vi jumpstyle och gagnamstyle. Och så spelade vi ölspelet.
Jessierockers, med favoritdrinken på hela kvällen i bild!
När vi sen for iväg mot Jeppis menade vi krocka med en älg big time, tur att chaffisen hade koncentrationen med sig även fast han hade fyra kärringar som ropade i högan sky. Och väl vid nästa krog så hade krogägaren M glömt nycklarna vid föregående krog, så vi fick gå till Netti för att vänta på att chaffisen skulle komma tillbaka med dem åt henne. (Vem hade kunnat tro att M skulle glömma något? :D )

Vid M´s krog som hette summertime fick vi en sommardrink med jordgubb och en polkagris shot. M hade också lite lekar, bla vandra på KELA taket, och smälla ballonger då man var blindbock. Jag vann grand price, och det var en läderjacka! HAHA! Som förresten inte är här utan fortsättningsvis vid krogen.. hmmm, den måste jag få hem nån dag ?

När den krogen var över då for vi till stadshotellet. Mötte en hel del bekanta och några vänner här och var och dansade och hade roligt. Det mesta är som en dimma, men kul var det iallafall!

och söndagen då... Tja. Det såg ut som en serpentinbomb hade slagit ner här, men jag mådde faktiskt ganska prima! Och det var ju kul att man inte behövde dö i nån krapula.
Dagen efter...
Tusen tack till alla chaffisarna som ställde upp och skjutsade oss överallt!!Inga kommentarer:

Bloggarkiv