måndag 11 mars 2013

Monday, i hate mondays

Helgen har varit en ok sådan. jag har fortsättningsvis förkylning och har nu också halsont. Jeij.

Lördagen spenderade jag i frisörstolen. Fick håret färgat, klippt och ompysslat av allra bästatse B. Vi funderade på vettiga och mindre ovettiga saker. En vettig sak vi funderade om var pengar och hur lite kläder vi köper, och det mest ovettiga var en cancerfundering om mig och om jag skulle få sålt mitt hår i sånafall. Frisörens ord löd: Dehär får du int ett skit för! Summan av kardemumman: Jag får dö på ekorosk i såna fall.
På kvällen var jag och sambon  på Jeppis blues på stadshotellet. De var verkligen fullt ös på dansgolvet med ett dansglatt folk och det rockades minsann! Här är en videosnutt av det norska bändet, enjoy!:  The lucky bullets - Fire below. En pinsam händelse som hände var att jag stötte på en nya bekantskap som jag träffade för några månader sen. Jag trodde att jag träffat honom endast den gången men icke, fick höra storyn om mig som jag tydligen inte minns.. eller kanske jag bara har föträngt den ? Bla. hade jag en gång spillt en drink i grenen på honom.. (dog en smula när han berättade det) och vi har tydligen åkt hem en gång i samma bil. Jag frågade om vi satt som packade sillar i bilen och svaret var japp, så det var förklaringen varför jag inte minns honom från den gången. Jag bad iallafall om ursäkt, och höll glaset borta från stackaren.

Söndagen mådde jag riktigt bra. sambon däremot var lite mer apatisk så det blev en HELDAG på soffan med desperate housewives, och jag njöt av att bara ta det lugnt och absolut inte göra mera än jag måste.

Idag har jag varit och shoppa tillsammans med mamma och syrran. Jag fyndade endast nödvändiga saker och det var två nya byxor, nytt bälte, en fotoram och maksinfärg till ett fyndigt schabrak jag hittade! Nice nice nice. Dessutom var byxorna billiga, 14,95 och 29.95, katziiing! ^^ Det är så helt min stil, åååh vad jag är nöjd!

Lady däremot har fått värk i höften och har svårt att ta sig upp i trapporna, känslig att beröra och har ont när hon ligger ner och ska upp igen. Så nu är det att sätta värkmedecin på henne och se varåt det går. Fy.. Jag gillar inte att mina djur mår dåligt.

Shalom

Inga kommentarer:

Bloggarkiv